Välkommen till Väsaäventyr
Skolresor
Aktiviteter
Programförslag
Konferens
Aktiviteter
Programförslag
Aktiviteter
Sommar
Vinter
 
 
 

Till startsidan

Aktiviteter

Bergsklättring:
Prova på att vara bergsklättrare. Här finns utmaningar för såväl nybörjaren som experten vid bergsväggar på upp till 80 meter. Givetvis har vi kunniga guider som svarar för säkerheten. Min 5 Max 10 personer/grupp. Tid ca 3 tim.

Äventyrstävling:
Ställ gruppen på ett dags eller nattprov. Här ska ni ta er från punkt A till mål. Färdsätten kan bestå av 4-hjulingar, orientering, vandring, klättring, paddling m.m. De olika stationerna är utprickade på en karta. På plats gäller det sedan att lösa olika uppgifter tillsammans. Vid varje station finns en guide som observatör och säkerhetsansvarig. Här kan man lägga in en massa olika moment och ha en tävlig i 2 dygn eller 1 dag. Endast fantasin sätter gränserna. Givetvis finns guider till hands vid de olika stationerna som sätts upp.

Kanoting:
Välj att paddla lugnt eller strömmande vatten här finns ett flertal olika varianter.
Min 5 Max 10 personer/grupp.

Fiske:
Fiska öring, gädda, abborre och regnbåge m.m. i Österdalälven. Vi har även flugfiskekurser samt fiske i egen tjärn, där vi stoppar i fisk efter era önskemål.
Min 5 Max 10 personer/grupp.

Bastuflotte:
bada på en flytande bastu mitt ute på Österdalälven. En given och mycket omtyckt aktivitet på konferensen. Möjlighet även till att åka iväg med flotten då den är utrustad med en motor. bad med handduk o duschtvål. Max 15 pers/grupp.

Vildmarksbas:
Sov över i vår genuina heltimrade vildmarksbas i vacker fäbodmiljö invid storskogen. Eldpallkojan rymmer max 12 personer men kan kompletteras med militärtält och tältkåta, för ytterligare ca 25-30 personer.

4-Hjulingar:
Denna aktivitet är mycket uppskattad och är något som gör vuxna män till barn på nytt. Välj mellan att åka race på bana eller en tur runt berget på ca 1tim.
Nu kan vi även erbjuda halv-, hel- och flerdagarsturer då vi har "reggade" maskiner. OBS! Körkort erfodras!

Paintball:
En verkligt adrenalinsprutande aktivitet, som även gör "gubben" ung på nytt. Här spelar man i 2 lag mot varandra, i en match om ca 1-2 timmar, på en bana med värn och skydd av olika slag.

Isfiske:
Avnjut en dag på isen med angel och pimpling. Vi åker till någon sjö där vi sätter upp ett läger för dagen, med renfällar som sittunderlag och en eld som värmer oss
och som vi grillar korv vid. Med lite tur så får vi några gäddor och abborrar med oss hem. Som alternativ går det även att fiska efter röding o öring.

5-Kamper:
Trappern1: Här har vi vår populäraste 5-kamp där yxkastning, bågskytte, blåsrör, lerduveskytte och luftpistolsskytte ingår.

Trappern2: Ännu en populär variant med paintballprickskytte, slangbella, jätteslangbella
hästskokastning och lerduveskytte ingår.

Gardener: Stocksågning, spikislagning, hästskokastning, blåsrör och slangbella.

Olympic challange: Dragkamp, diskus, spjut, lerduveskytte och yxkastning.

Övriga aktiviteter:
Bågskytte, lerduveskytte, paintballprickskytte, blåsrör, luftpistolsskytte, slangbella, jätteslangbella, problemlösningar, kanotrace på land, hästskokastning, frisbeegolf, vedklyvning, spikislagning, stocksågning, backstapling, kast med liten skida, yxkastning samt älgbaneskytte.

 


Här finns vi
Karta
Events
Aktivitetsweekend
Bilder
Film

Väsaäventyr
Isakvägen 19
796 31 ÄLVDALEN
Mob. 070-539 41 85
E-post: micke@wasaberget.se