Välkommen till Väsaäventyr
på Wäsabergen

Skolresor
Aktiviteter
Programförslag
Konferens
Aktiviteter
Programförslag
Aktiviteter
Sommar
Vinter
 
 
 

Till startsidan

Konferens

Programförslag: Nedan följer 3 olika förslag till "Happenings", alla förslag är beräknade på
12 deltagare. Men givetvis kan man vara färre eller flera.

Prog1 halvdag:
Ankomst till Wäsabergen vid 16:00. En öl och smörgås serveras. Därefter delas ni upp i två grupper där grupp1 åker hillcart och grupp2 kör 4-hjuling ca 1 timme, sedan byter ni aktivitet med varandra. När båda grupperna är klara väntar bastuflotten inbjudande ute på älven med värme och kall öl/jägermeister. Efter bastubadet serveras en 2-rätters middag i tältkåtan kl 20:00. Kvällen fortsätter sedan så länge ni själva önskar.

Pris: 940:-/person Inkl. moms.
I priset ingår 1-timmes tur med 4-hjuling, 2 åk med hillcart, bad på bastuflotten, öl och macka vid ankomst guider samt en 2-rätters middag. På priset tillkommer dryck vid bastubadet och middagen.


Prog2 heldag:
Ankomst till Wäsabergen vid 9:00 och uppdelning i två grupper under tiden vi tar en kaffekopp och en macka. Därefter åker grupp1 upp till toppen för att sedan åka vidare med mountainbikes tillbaka ner till anläggningen. Grupp 2 ska köra några heat crosskart mot varandra.
När båda grupperna är klara skiftar de aktivitet med varandra, så att grupp1 kör crosskart och grupp2 åker mountainbike. Därefter väntar en 5-kamp i form av "Trappern". Nu ska vi kasta yxa, skjuta lerduvor, blåsa pilar i ett blåsrör, skjuta pilbåge och skjuta luftpistol. Därefter väntar lunch i kåtan.
Efter lunch blir det skyddskläder på.... Nu blir det ett paintballspel som varar i ca 2 timmar. När alla har skjutit tillräkligt mycket på chefen så avslutar vi det hela.
Nu väntar istället 4-hjulingar för grupp1 och hillcart för grupp2. Efter ca 45 min byter ni aktivitet med varandra och sedan avslutas lekarna med ett härligt bad på bastuflotten, som varvas med varma bad o kall pilsner.
Efter bastubadet står en 2-rättersmiddag framdukad i tältkåtan. Kvällen fortsätter så länge ni själva vill och orkar.

Pris: 2260:-/person Inkl. moms.
I priset ingår samtliga aktiviteter och utrustning därtill som beskrivs i programmet ovan, mat och kaffe samt guider. På priset tillkommer dryck vid bastubadet och middagen.


Prog3 Övernattning:
Dag1: Ankomst till Wäsabergen och servering av lunch. Här kommer ni nu även att få information om vad som kommer att hända under er vistelse på Wäsabergen.
Efter lunchen lastas er packning i en bil för vidare transport upp till vildmarksbasen, medans ni blir uppdelade i två grupper. Grupp1 ska åka hillcart och grupp 2 köra crosskart. När båda grupperna är klara så skiftar ni aktivitet med varandra. Därefter ska vi ta oss till vildmarksbasen. Dit tar vi oss med 4-hjuling. Väl framme vid eldpallkojan brinner en eld och öl finns att dricka. Här ska ni nu övernatta men först avnjuta lite grillat älgkött med tillbehör.

Dag2: Frukost i slogboden och sedan är det mountainbikes ner till älven, där ligger det kanoter och väntar för vidare färd ner till Wäsabergen. Väl tillbaka på anläggningen tar vi liften upp till toppen för att prova på bergsklättring och firning. Efter firningen serveras lunch i toppstugan och sedan är det endast hemfärden som återstår.

Pris: 3105:-/person Inkl. moms.
I priset ingår samtliga aktiviteter och utrustning därtill som beskrivits i programmet ovan samt mat och guider. På priset tillkommer drycken vid eldpallkojan och dess middag.

 

 


Här finns vi
Karta
Events
Aktivitetsweekend
Bilder
Film

Väsaäventyr
Isakvägen 19
796 31 ÄLVDALEN
Mob. 070-539 41 85
E-post: micke@wasaberget.se